Cesta duchovního růstu k PROBUZENÍ

Breathariánství

 

Donedávna se mi ani nesnilo o tom, že na tomto světě, v hmotném těle je možné NEJÍST!!! Prostudovala jsem si na internetu spoustu informací, které o NEJEZENÍ hovoří. Neunikly mi informace o tom, že několik lidí s vírou, že nemusí jíst ZEMŘELO HLADY.

Velkou chybou je, že se z NEJEZENÍ stal hit, móda, že se strhla jakási vlna. Ale možná je to jen touha mnoha lidí po svobodě, čemuž rozumím.

Je několik způsobů, jak se k NEJEZENÍ dopracovat:

* půsty

* plynulým přechodem vegetariánství, veganství, syrová strava, ovoce, ovocné šťávy, NEJEZENÍ

* duchovním vývojem

* a jinými způsoby.

V tuto chvíli bych ráda upozornila na odkazy na internetových stránkách, kde tito lidé píšÍ či hovoří a téměř VŠICHNI ZDŮRAZŇUJÍ, ŽE

PŘECHOD NA NEJEZENÍ MŮŽE BÝT SMRTELNĚ NEBEZPEČNÝ !!!

V Česku se píše o jediném breathariánovi Pavlu Máchovi. Pavel Mácha má své stránky www.pust.cz. O tom, co píše o breathariánství si přečtěte na stránkách https://www.breatharian.eu/breath/cesko/

Je důležité si tyto informace pečlivě prostudovat.

UČEBNICI NEJEZENÍ bych nazvala knihu od poláka Joachima Werdina, který byl dva roky - jak sám nazývá - NEJEDLÍKEM. Najdete jej na stejných stránkách https://www.breatharian.eu/breath/polsko/

Videa lidí, kteří vypráví svůj příběh najdete na stránkách: https://suprememastertv.cz/breatharian.php

Joachim Werdin zdůrazňuje:

JE NAPROSTO PROTI PŘÍRODĚ TÝRAT TĚLO HLADY, NEJEZENÍ MUSÍ BÝT V SOULADU TĚLA A DUCHA

 

PROČ BREATHARIÁNSTVÍ  ?

Mě samotnou téma NEJEZENÍ velmi zajímá. NEJEZENÍ je pro mě symbolem svobody.

Jídlo je něco, co nás DRŽÍ U ZEMĚ. Kvůli jídla musíme pracovat, vydělávat, nakupovat, připravovat jídlo, vařit, umývat nádobí, uklízet jej, vlastnit kuchyňskou linku, spotřebiče, wc, čističku odpadních vod...a pořád dokola.

VĚTŠINA NAŠEHO ŽIVOTA SE TOČÍ KOLEM JÍDLA!

 

Má to spoustu pozitiv i negativ. Radosti z jídla i vaření, zároveň ale i pocit, že NEMÁME JINOU VOLBU, ŽE MUSÍME. Takže se štveme dál.

Každému z nás je breathariánství různě vzdálené. Někdo v něm vidí smysl, někdo vůbec ne.

Já si nyní s dětmi UŽÍVÁM kvalitní stravu. Vnímám jídlo, vnímám jeho kvality, vůni, vnímám jeho energii. Užívám si společné posezení u prostřeného stolu.

Strava se u mě stále mění, je stále vitálnější, vychutnávám si tepelně upravenou i syrovou zeleninu.

Jídlo je pro mě radost a život.

Jím 2x denně (oběd, večeře).

Když jsem unavená, když potřebuji energii, tak ji NEDOSTANU dosyta jídlem, jídlo mi zažene pocit hladu a kručení v břiše. Energii dostanu hlavně spánkem, ENERGIZUJÍCÍM CVIČENÍM, klidem, meditací, četbou...nebo také tím,

že DĚLÁM TO, CO DĚLÁM RÁDA,
že JSEM TAM, KDE JSEM RÁDA,
že jsem S LIDMI, SE KTERÝMI JSEM RÁDA...

 

Více o breathariánství nenapíšu, protože nemám vlastní zkušenost a neznám osobně žádného breathariána.

Mám zkušenost pouze s krátkými půsty.

 

 

 

 

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode